Αμήχανοι οι άνδρες όταν αγοράζουν γυναικεία εσώρουχα

Ολο και περισσότεροι άνδρες, παρόλη την έντονη αμηχανία που νοιώθουν, κατακλύζουν αυτές τις ημέρες τα καταστήματα γυναικείων εσωρούχων στο Αμβούργο για να αγοράσουν σέξι εσώρουχα για συζύγους και ερωμένες.

Οι περισσότεροι άνδρες παραδέχονται ότι αισθάνονται άβολα όταν μπαίνουν σε ένα κατάστημα γυναικείων εσωρούχων, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του περιοδικού Textilwirtschaft της γερμανικής βιομηχανίας υφασμάτων.

Σύμφωνα με μία ιδιοκτήτρια καταστημάτων εσωρούχων, την κ. Αν Γκρένινγκ, ορισμένοι άνδρες αισθάνονται κυριολεκτικά χαμένοι τα πρώτα λεπτά όταν μπαίνουν σε κατάστημα γυναικείων εσωρούχων και σύμφωνα με τους υπολογισμούς της, το 40% των πελατών των δυο καταστημάτων γυναικείων εσωρούχων που διατηρεί στο Αμβούργο, είναι άνδρες.

Η κ. Γκρένινγκ συμβουλεύει τους άπειρους πελάτες να μη διστάζουν να ζητούν τη βοήθεια των υπαλλήλων γιατί το δώρο τους μπορεί να έχει το αντίθετο αποτελέσματα από αυτό που επιθυμούν, καθώς μπορεί να θεωρηθεί ως προβολή από μία γυναίκα.

Πολύ συχνά οι άνδρες αγοράζουν εσώρουχα τα οποία θα ήθελαν οι ίδιοι να βλέπουν στις συζύγους ή τις ερωμένες τους, αγνοώντας τα γούστα των γυναικών. Μία γυναίκα μπορεί να προσβληθεί εάν το εσώρουχο που θα της κάνει δώρο ένας άνδρας είναι άκρως τολμηρό.

Μια γυναίκα μπορεί επίσης να προσβληθεί εάν ο σύντροφός της κάνει δώρο ένα εσώρουχο, το οποίο δεν …ανταποκρίνεται στις πραγματικές της διαστάσεις.

Η κ. Γκρένινγκ συμβουλεύει τους άνδρες που θέλουν να κάνουν δώρο εσώρουχα στις γυναίκες να έρχονται προετοιμασμένοι. Με ποιόν τρόπο; Μια κλεφτή ματιά στο συρτάρι των εσωρούχων στο σπίτι την προηγουμένη θα έλυνε πολλά προβλήματα.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση