25.000 Βρετανοί στα χειρουργεία του Διαβαλκανικού της Θεσσαλονίκης

Προσφορά στο βρετανικό υπουργείο Υγείας, προκειμένου 25 χιλιάδες ασθενείς του βρετανικού ΕΣΥ να υποβληθούν σε εγχειρήσεις στο Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης μέσα σε ένα χρόνο, με κόστος κατά 30% έως 40% μικρότερο απ’ ό,τι στα ιδιωτικά νοσοκομεία της Βρετανίας, υπέβαλε η βρετανική εταιρεία “Εγχειρήσεις στο εξωτερικό”.

Η προσφορά αυτή έγινε δυνατή μετά από την απόφαση του Βρετανού υπουργού Υγείας κ. Αλαν Μίλμπερν να παρέχεται η ευχέρεια επιλογής στους ασθενείς του βρετανικού Εθνικού Συστήματος Υγείας να χειρουργούνται σε ιδιωτικά νοσοκομεία της Βρετανίας ή του Εξωτερικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο πακέτο της μετάβασης και νοσηλείας των Βρετανών ασθενών στην Ελλάδα, θα μετέχει και η Ολυμπιακή Αεροπορία, η οποία έχει καθημερινό δρομολόγιο από το Λονδίνο στη Θεσσαλονίκη και προσφέρει επίσης ειδικές τιμές.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την προοπτική συνεργασίας της Ολυμπιακής και του Διαβαλκανικού Κέντρου Θεσσαλονίκης με το Βρετανικό ΕΣΥ θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 12/12, σε ειδική εκδήλωση στην ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση