Εβδομάδα Διατροφής από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Διαιτολόγων

Με τίτλο “Διατροφή: Σύμμαχος στην καταπολέμηση του καρκίνου”, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων οργανώνει και φέτος την Εβδομάδα Διατροφής, όπως κάθε χρόνο στα πλαίσια της προσπάθειάς για την ενημέρωση του ευρύτερου πληθυσμού.

Οι δραστηριότητες του περιλαμβάνουν την οργάνωση εκδηλώσεων και ομιλιών από τα μέλη του συλλόγου, σε δήμους και κοινότητες διαφόρων περιοχών της Ελλάδας καθώς και την έκδοση ενημερωτικών φυλλαδίων και αφισών.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων στα πλαίσια των γενικότερων δραστηριοτήτων του δίνει μεγάλη έμφαση στην ανάπτυξη και υλοποίηση εκπαιδευτικών καθώς και επιστημονικών δραστηριοτήτων με στόχο τη συνεχή και άμεση ενημέρωση των μελών του σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της διατροφής και της διαιτολογίας.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων ιδρύθηκε το 1969 στην Αθήνα και τα μέλη του είναι απόφοιτοι της Χαροκοπείου Ανωτάτης Σχολής Οικιακής Οικονομίας, του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και ισοτίμων Πανεπιστημίων του εξωτερικού. Αποτελεί μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Συλλόγων Διαιτολόγων (EFAD) και της Διεθνούς Επιτροπής Συλλόγων Διαιτολόγων (ICDA).

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση