Αμεση δράση κατά της ανικανότητας

Η γρήγορη έναρξη δράσης της νέας φαρμακευτικής ουσίας κατά της ανδρικής ανικανότητας αποτελεί κεντρικό σημείο της ανακοίνωσης του Γερμανού ουρολόγου Alexander von Keltz, στα πλαίσια του 3ου Μακεδονικού Ουρολογικού Συμποσίου, που διοργανώνεται από την Ουρολογική Εταιρία Βορείου Ελλάδος και διεξάγεται στο ξενοδοχείο “Hyatt Regency”.

Η νέα φαρμακευτική ουσία κατά της ανδρικής ανικανότητας κυκλοφορεί εδώ και λίγο καιρό και στην Ελλάδα με το εμπορικό όνομα Uprima. Πρόκειται για την υδροχλωρική απομορφίνη και είναι το πρώτο φάρμακο που δρα μέσω του κεντρικού νευρικού συστήματος, που ενεργοποιεί αλλά και διατηρεί τη στυτική λειτουργία.

Η δράση του φαρμάκου αυτού επιτρέπει την αναπαραγωγή της φυσικής διαδικασίας στύσης στον άνδρα και για το λόγο αυτό η δράση του είναι ριζικά διαφορετική από αυτή των άλλων φαρμάκων για τις δυσλειτουργίες της στύσης, τα οποία λαμβάνονται από το στόμα.

Ενα από τα σημαντικά στοιχεία που προέκυψαν από τις κλινικες μελέτες είναι ότι η υδροχλωρική απομορφίνη έχει το πλεονέκτημα της γρήγορης έναρξης δράσης, επιτυγχάνοντας στύση εντός 15-20 λεπτών.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση