Ενα αυτοκίνητο με αισθήματα

Ενα νέο αυτοκίνητο που κατασκεύασε η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία ΤΟΥΟΤΑ σε συνεργασία με την εταιρία ηλεκτρονικών SONY μπορεί να γελά, να κλαίει και θα ήταν ίσως περιττό να αναφέρουμε ότι μπορεί να παρακολουθεί τον καρδιακό σας παλμό και να μετρά τον ιδρώτα σας.

Το αυτοκίνητο που θα αποκαλείται POD και έχει σχεδιασθεί έτσι ώστε να εκφράζει τα συναισθήματα του οδηγού του και να μαθαίνει από την εμπειρία του, θα παρουσιασθεί για πρώτη φορά στην Εκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο, που αρχίζει την επόμενη εβδομάδα.

Το εμπρόσθιο σχήμα του τετραθέσιου 1.500 κυβικών θα έχει σχήμα U και τα φώτα του θα προδίδουν τα αισθήματά του, θα έχουν δε τέτοιο σχήμα που θα μοιάζουν με μάτια και οι παράπλευροι καθρέπτες θα μοιάζουν με αυτιά.

Οταν πλησιάζει ο ιδιοκτήτης του τα φώτα του αυτοκινήτου αναβοσβήνουν χαρούμενα και θα παίρνουν κίτρινο και πορτοκαλί χρώμα.

Εάν υπάρχει πρόβλημα στα ελαστικά ή όταν τελειώνει η βενζίνη, τα φώτα αλλάζουν χρώμα γίνονται μπλε και στο ταμπλό εμφανίζονται δάκρυα. Εάν ο οδηγός κάνει κάποιον εξαιρετικά απότομο χειρισμό ή φρενάρει απότομα τότε τα φώτα γίνονται κόκκινα.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση