Τηλεφωνικά ραντεβού στο ΙΚΑ και στη Θεσσαλονίκη

Με ένα τηλεφώνημα στο 184, μπορούν να κλείσουν ραντεβού οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ στη Θεσσαλονίκη, με το γιατρό της επιλογής τους, για την ημέρα και την ώρα που τους εξυπηρετεί. Το νέο σύστημα των τηλεφωνικών ραντεβού για τις μονάδες υγείας του ΙΚΑ στη Θεσσαλονίκη παρουσίασε ο διοικητής του ΙΚΑ κ. Μιλτιάδης Νεκτάριος.

Στην παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, παρουσία του υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Νίκου Φαρμάκη. Το νέο σύστημα έχει ήδη εγκατασταθεί και λειτουργεί στις μονάδες υγείας: Αμπελοκήπων, Πύλης Αξιού, Τούμπας, Αγίου Δημητρίου, Αγγελάκη, Ανάληψης και μέχρι σήμερα έχουν κλειστεί περίπου 80.000 τηλεφωνικά ραντεβού.

Με την εγκατάσταση του νέου συστήματος στον Εύοσμο μέσα στο Σεπτέμβρη και στη Νεάπολη, μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση σε νέο κτίριο, θα καλυφθεί το σύνολο των 850.000 ασφαλισμένων του ΙΚΑ στην ευρύτερη περιοχής της Θεσσαλονίκης.

Ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ανοίγοντας την εκδήλωση τόνισε ότι η νέα αυτή δράση του ΙΚΑ στοχεύει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του Ιδρύματος το οποίο καλύπτει συνολικά 5,5 χιλιάδες ασφαλισμένους σε όλη τη χώρα.

Την ευθύνη της λειτουργίας της Κεντρικής Τηλεφωνικής Μονάδας έχει η εταιρία “Teleperformance” που επιλέχτηκε μετά από διαγωνισμό. Το σύστημα των τηλεφωνικών ραντεβού έχει ήδη εγκατασταθεί και λειτουργεί σε 6 μονάδες υγείας στην Αθήνα όπου έχουν πραγματοποιηθεί 1.600.000 ραντεβού.

Μέχρι τα μέσα του 2002 θα έχει καλυφθεί όλο το λεκανοπέδιο της Αθήνας. Στις υπόλοιπες μονάδες υγείας στις μεγάλες πόλεις της χώρας θα εγκατασταθεί το σύστημα των τηλεφωνικών ραντεβού παράλληλα με την εγκατάσταση του νέου τηλεπικοινωνιακού συστήματος του ΙΚΑ (ΙΚΑ-ΝΕΤ) που θα ολοκληρωθεί πριν το τέλος του 2002.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση