Συμπόσιο για την υγεία στα μικρά νησιά του Αιγαίου

Πενήντα καθηγητές πανεπιστημίου, γιατροί, νοσηλευτές, δήμαρχοι, νομάρχες, βουλευτές και υπουργοί παίρνουν μέρος στο Συμπόσιο για τα προβλήματα υγείας και περίθαλψης στα μικρά νησιά του Αιγαίου, που διοργανώνει το 7ο Φεστιβάλ της Σύμης. Στο Συμπόσιο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Σύμη το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Σεπτεμβρίου, θα εισηγηθούν ή θα παρέμβουν οι υπουργοί, τέως υπουργοί και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Αλέκος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Κρεμαστινός, Κοσμάς Σφυρίου, Μανώλης Σκουλάκης, Φοίβος Ιωαννίδης, Βασίλης Παπανικόλας.

Από την ΝΔ θα συμμετέχουν οι τέως υπουργοί και βουλευτές Αριστοτέλης Παυλίδης, Γιάννης Χωματάς, Νίκος Τσαρτσώνης, Γιώργος Καλαντζής.

Στο Συμπόσιο θα παρεβρεθούν και ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΚΚΕ Παναγιώτης Κοσιώνης, η εκπρόσωπος του ΣΥΝ Ελεάνα Σακκά, ο νομάρχης Δωδεκανήσου Σάββας Καραγιάννης, οι δήμαρχοι Σύμης Μιλτιάδης Σαρρής και Χάλκης Λευτέρης Λαθουράκης, η διευθύντρια του πολυδύναμου ιατρείου Σύμης Χαρίκλεια Ανδρουτσοπούλου, η διευθύντρια του Β’ ΠΕΣΥ Ιωάννα Ανδρουτσοπούλου.

Επίσης, θα μιλήσουν οι καθηγητές πανεπιστημίου, πανεπιστημιακοί, συγγραφείς , γιατροί, Τζων Μακλάουντ, Ελένη Μαμαλίγκα, Γιάννης Χατζηφώτης, Νικήτας Παπαντωνίου, Γιάννης Τσαβαρής, Νικήτας Μόσχος, Αλέξης Χαραλαμπίδης, Νικήτας Αγαπητίδης, Παναγιώτης Αρφαράς, Κώστας Κουτσόπουλος, Γιάννης Κατσομπρής, Νικόλας Τσαβαρής, Γιάννης Χαροκόπος, Γιώργος Φαρμακίδης, Χρήστος Μαντάς, Βασιλική Τοπίτσογλου, Ευδοκία Γκίκα, Κώστας Κοντός, Γιάννης Νούσιας, Γιάννης Αγαπ. Διακογιάννης, Ειρήνη Νικ. Διακογιάννη, Αντώνης Κακουλάκης, Νεκτάριος Πατσάκης, Γιώργος Φρέρης, Αντώνης Καμπούρης. Μιχάλης Παφλής, Ηρώ Βαρσαμή, Μιχάλης Μαραβέλιας, Παναγιώτης Καλαφάτης, Ευάγγελος Δρόσος, Ειρήνη Πολυχρονιάδου.

Τις συζητήσεις θα συντονίσουν οι δημοσιογράφοι – μέλη του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ – Νανά Νταουντάκη και Δημήτρης Τσαλαπάτης, ενώ στην Οργανωτική Επιτροπή του Συμποσίου είναι οι Κώστας Αγαπητίδης, Ελένη Κρητικού, Γιάννης Τσαβαρής, Χαρίκλεια Ανδρουτσοπούλου.

Το δύο βράδια του Συμποσίου, το 7ο Φεστιβάλ διοργανώνει και δύο εκδηλώσεις
Το Σάββατο, στο προαύλιο Ναού Αη Γιάννη: Ρεσιτάλ πιάνου της Ντόρας Μπακοπούλου, σε έργα Σοπέν και Χατζιδάκι

Την Κυριακή, στην αυλή Αγγελίδη: Ο ηθοποιός και βουλευτής της ΝΔ Κώστα Καρράς θα παίξει το έργο του Νικολάι Γκόγκολ “Το ημερολόγιο ενός τρελού”.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση