Η αποχή από το σεξ, έφερε το νερό στα σπίτια

Αίρεται, πιθανότατα τη Δευτέρα, η απεργία από το σεξ στο χωριό Σιρτκόι κοντά στην επαρχία της Αττάλειας, την οποία είχαν κηρύξει οι γυναίκες εκεί ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την αδιαφορία των συζύγων τους για την έλλειψη παροχής νερού στα σπίτιa τους.

Επί ένα μήνα, οι άνδρες του χωριού έμειναν χωρίς το ερωτικό χάδι των συντρόφων τους, λόγω της δυσαρέσκειάς τους, καθώς έπρεπε οι ίδιες καθημερινά να κουβαλούν νερό από μια πηγή, 12 χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο τους.

Η εφημερίδα “Χουριέτ” γράφει ότι ο κυβερνήτης της Αττάλειας υποσχέθηκε ότι θα γίνει η σύνδεση των νοικοκυριών στο Σιρτκόι με το δίκτυο της εταιρίας ύδρευσης έως τον προσεχή Ιούνιο.

Οι χωρικοί, ωστόσο, δεν θα περιμένουν τόσο πολύ για να ξαναγευτούν τη χαρά της ερωτικής επαφής. Τη Δευτέρα, οι γυναίκες έχουν προγραμματίσει να επισκεφτούν τον κυβερνήτη για να τους το ανακοινώσει ο ίδιος και να δεσμευτεί σε αυτές. Τότε θα αναθεωρήσουν τη θέση τους και θα επιστρέψουν στα … συζυγικά τους καθήκοντα, όπως δήλωσε η 63χρονη διοργανώτρια της απεργιακής κινητοποίησης, Φατμά Σάρι.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση