ΙΑΣΩ: Αύξηση κερδών για το πρώτο εξάμηνο του 2001

Αύξηση κατά 8% παρουσίασαν τα προ-φόρων κέρδη του μαιευτικού, γυναικολογικού, χειρουργικού, διαγνωστικού, θεραπευτικού και ερευνητικού κέντρου Ιασώ ΑΕ, συγκριτικά με το περσινό εξάμηνο καθώς ανήλθαν στο ποσό των 2,950 δισ. δρχ. (2,731 δισ. δρχ. πέρσι). Ο κύκλος εργασιών για το πρώτο εξάμηνο του 2001 ανήλθε στο ποσό των 9,242 δισ. δρχ σημειώνοντας αύξηση 5,66%.

Η νέα διοίκηση, που εκλέχτηκε στις 21 Ιουλίου από τη γενική συνέλευση, θα συνεχίσει, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, την αναπτυξιακή πορεία του Ιασώ υλοποιώντας το επενδυτικό πρόγραμμα του ομίλου ύψους 100 δισ. δρχ.

Στο πλαίσιο του πενταετούς αυτού επενδυτικού προγράμματος που υλοποιεί ο όμιλος, ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι επεκτάσεις στο Ιασώ, ο εκσυγχρονισμός και η επέκταση του Ηρα, η δημιουργία παιδιατρικής κλινικής και οι ενέργειες για την ανέγερση του Ιασώ Μακεδονίας σε ιδιόκτητο οικόπεδο 68 στρεμμάτων στη Θέρμη Θεσσαλονίκης δυναμικότητας 360 κλινών.

Παράλληλα ιδρύθηκαν δύο νέες θυγατρικές εταιρίες, οι οποίες πρόκειται να υλοποιήσουν ισάριθμες νέες δραστηριότητες όπως κλινική στα νότια προάστια της Αττικής και κέντρο αποκατάστασης, ενώ ο όμιλος πρόκειται άμεσα να δραστηριοποιηθεί στον χώρο της αισθητικής ιατρικής.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση