Εκστρατεία ενημέρωσης του Κέντρου Ελέγχου Ειδικών Λοιμώξεων

Εκστρατεία ενημέρωσης του Κέντρου Ελέγχου Ειδικών ΛοιμώξεωνΣτα πλαίσια της εκστρατείας ενημέρωσης του γενικού πληθυσμού σχετικά με το AIDS, τις ηπατίτιδες και τα λοιπά λομώδη νοσήματα, η Κινητή Μονάδα του Κέντρου Ελέγχου Ειδικών Λοιμώξεων (Κ.Ε.Ε.Λ), η οποία είναι στελεχωμένη από υπαλλήλους του Κ.Ε.Ε.Λ και εθελοντές, με υπεύθυνη την ιατρό κα. Ρ. Συλλαντάβου θα επισκεφτεί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού συγκεκριμένες περιοχές της Ελλάδος.

Το πρόγραμμα των επισκέψεων έχει ως ακολούθως:

3η Φάση – Ρόδος

από 13 Ιουλίου έως & 22 Ιουλίου ( ημέρες 10)
Ρόδος (Σύμη -Χάλκη)

4η Φάση – Θράκη

Σεπτέμβριος 2001 με συμμετοχή την Κ.Μ στις εκδηλώσεις «Φεστιβάλ Νεολαίας του Αρδα (Ορεστιάδα) & στις εκδηλώσεις του νομού Ξάνθης.

Συμμετοχή από 1- 7 Σεπτεμβρίου 2001 στις εκδηλώσεις “Γιορτές Παλιάς Πόλης” του Δήμου Ξάνθης. Κατά την διάρκεια των δραστηριοτήτων θα είνιαι στη διάθεση των πολιτών απασχολήσεις υπό την μορφή ερωτο-απαντήσεων καθώς και επιτραπέζια παιχνίδια ενημερωτικού χαρακτήρα, που σε περίπτωση επιτυχίας θα δίνουν την δυνατότητα μιας “χαρούμενης επιβράβευσης” στους συμμετέχοντες.

5η Φάση -Σποράδες
με την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της κινητής μονάδας στα διάφορα μέρη της χώρας θα διανεμηθεί έντυπο ενημερωτικό υλικό, θα γίνουν ομιλίες, ενώ θα υπάρξει η δυνατότητα προβολής τηλεοπτικών στιγμιότυπων.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Συλλαντάβου Ροζ-Μαρί, Υπεύθυνη Κινητής Μονάδας ΚΕΕΛ
Τηλ. 093 77 68 374

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση