Πιείτε άφοβα νερό στο νέο αεροδρόμιο

Απόλυτα ασφαλές είναι το νερό στο αεροδρόμιο ‘Ελευθέριος Βενιζέλος’, όπως επιβεβαιώθηκε και από ελέγχους της ΕΥΔΑΠ, ενώ όλοι οι χρήστες του αεροδρομίου ενημερώθηκαν άμεσα και οι ψύκτες λειτουργούν κανονικά, σύμφωνα με δελτίο τύπου που απέστειλε στο Care, η εταιρία ‘Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών’.

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών διενεργεί τακτικά ελέγχους για την ποιότητα του νερού, ώστε να διασφαλισθεί η υγεία των εργαζομένων, των επιβατών και των επισκεπτών του αεροδρομίου, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου.

Στα τέλη Ιουνίου, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών έλαβε κάποια αντικρουόμενα αποτελέσματα εξετάσεων νερού, τα οποία αποτελούσαν πιθανή ένδειξη ότι η ποιότητά του δεν ήταν η αναμενόμενη. Για το λόγο αυτό, η εταιρία προέβη προληπτικά σε ανακοινώσεις προς την αεροδρομιακή κοινότητα, συστήνοντας να αποφευχθεί η χρήση νερού (πόση, σίτιση) έως ότου βεβαιωθεί για την καταλληλότητά του.

Παράλληλα, άλλαξε το σύστημα διανομής του νερού και ξεκίνησε μία πολύ στενή και θετική συνεργασία με την ΕΥΔΑΠ που είναι ο αρμόδιος κρατικός φορέας για τον έλεγχο της ποιότητας του νερού. Στις 10 Ιουλίου, η ΕΥΔΑΠ επιβεβαίωσε ότι το νερό στο αεροδρόμιο είναι πόσιμο.

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση