Ριζικές αλλαγές στο Care

Ριζικές αλλαγές στο CareΑπό καιρό προγραμματίζαμε αλλαγές στο site, τόσο για να είναι δυνατή η ανανέωσή του περιεχόμένου του, όσο και για να αποτελεί ένα κόμβο επικοινωνίας μεταξύ των αναγνωστών του. Το Care μετά την εντυπωσιακή για μας υποδοχή που του επιφυλάξατε ξαναφτιάχτηκε από την αρχή με σχεδιασμό βασισμένο στους δύο παραπάνω στόχους.

Το Care αποτελεί πλέον ένα δυναμικό site που όλο του το περιεχόμενο φυλάσσεται σε databases. Ετσι είναι δυνατό να ανατρέχει κανείς εύκολα σε όλη την πληροφορία που κατά καιρούς φιλοξενεί το site και να επιχειρεί σύνθετες αναζητήσεις.

Στις βασικές επιλογές του site υπάρχουν πάντα τα άρθρα του Care που πραγματεύονται θέματα Υγείας. Στην Home σελίδα θα βρίσκετε επιλεγμένα τα πρώτα 5 άρθρα ταξινομημένα με βάση τη δική σας προτίμηση μέχρι τη στιγμή εκείνη.

Εχουν δε προστεθεί οι ακόλουθες επιλογές:

Νέα από το χώρο της Υγείας, ένα αρχείο με ειδήσεις και ανακοινώσεις από ειδησεογραφικά πρακτορεία, όπως το Health-News The Media Medical Agency(http://www.health-news.co.uk/) και έγκριτους οργανισμούς όπως το FDA(http://www.fda.gov/), ο WHO(http://www.health-news.co.uk/), το NIH(http://www.nih.gov/) και άλλα.

Στην πρώτη σελίδα θα βρίσκετε πάντα τη δημοσκόπηση του Care και θα μπορείτε να ανατρέχετε στο αρχείο των προηγούμενων δημοσκοπήσεων.

Ο Θερμιδομετρητής του Care αποτελεί μια βάση δεδομένων όπου μπορεί κανείς να βρεί πόσες θερμίδες αντιστοιχούν στις πιό συνηθισμένες τροφές που καταναλώνουμε. Σύντομα θα ενεργοποιηθούν οι επιλογές BMI calculator που υπολογίζει το δείκτη BMI (δείκτης μάζας σώματος ή Body Mass Index) που απαντά αντικειμενικά στο ερώτημα ‘είμαι παχύσαρκος;’ και αν ναι, τι κίνδυνο διατρέχει κανείς για στεφανιαία νόσο.

Τα γράμματα που μας στέλνετε έχουν αρχειοθετηθεί και δημοσιεύονται στη διεύθυνση http://www.care.gr/ask/archive/ Θα τα βρείτε στην επιλογή ‘Αρχείο’ στην ομάδα ‘Επικοινωνία’. Πολλά από τα γράμματα που μας στέλνετε έχουν την επισήμανση ‘Δεν επιθυμώ τη δημοσίευση της επιστολής’. Οπως είναι προφανές, τα γράμματα αυτά δεν δημοσιεύονται.

Η mailing list έχει πλέον ξεπεράσει τις 250 εγγραφές. Ολα τα newsletter που έχουν σταλεί μέχρι το τελευταίο δημοσιεύονται και θα τα βρείτε στην επιλογή ‘Αρχείο’ στην ομάδα ‘NewsLetter’.

Ετοιμάζουμε με γοργούς ρυθμούς τον Οδηγό Υγείας του Care, που θα αποτελέσει τον πρώτο online οδηγό που θα περιλαμβάνει γιατρούς και άλλους επαγγελματίες από το χώρο της Υγείας, καθώς και Νοσοκομεία, Διαγνωστικά κέντρα με ποικίλες δυνατότητες αναζήτησης.

Αλλά και άλλα πολλά που θα σας τα ανακοινώσουμε σύντομα…

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση