Νέο γάλα σε σκόνη για παιδία άνω του ενός έτους

Ενα νέο γάλα σε σκόνη, ειδικά για παιδιά άνω του ενός έτους με την ονομασία S-26 PROGRESS κυκλοφόρησε από την εταιρεία Wyeth Hellas. Σύμφωνα με δελτίο τύπου της εταιρείας το S-26 Progress περιέχει χαμηλή ποσότητα κορεσμένων λιπαρών και 7 φορές μικρότερη χοληστερόλη.

Εχει χαμηλότερο «νεφρικό φορτίο» από το αγελαδινό γάλα, με αποτέλεσμα την προστασία του νεφρικού συστήματος του μικρού παιδιού. Η αναλογία ορού/καζεϊνης στο S-26 PROGRESS είναι 40:60 σε σχέση με την αναλογία στο αγελαδινό γάλα που είναι 20:80 και έτσι το παιδί, σύμφωνα με την εταιρεία προσαρμόζεται ηπιότερα στις νέες διατροφικές συνήθειες.

Το νέο γάλα είναι εμπλουτισμένο με περισσότερο σίδηρο από οποιοδήποτε άλλο γάλα σε σκόνη για αυτή την ηλικιακή κατηγορία. Έτσι προστατεύει τα παιδιά από την σιδηροπενική αναιμία, που προκαλείται από ελαττωμένη πρόσληψη σιδήρου από την τροφή.

Είναι το μοναδικό στην κατηγορία του που περιέχει β-καροτίνη και νουκλεοτίδια που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα του μικρού παιδιού. Δύο ποτήρια S-26 PROGRESS καλύπτουν το 50% των ημερησίων ενεργειακών και θρεπτικών του αναγκών.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση