Το ιδανικό γυναικείο στήθος

Το μικρό γυναικείο στήθος συνδυάζεται με καλύτερη ποιότητα ζωής και τα συμπτώματα που εμφανίζονται όταν το μεγάλο γυναικείο στήθος συνδυάζεται με μικρή σωματική διάπλαση, εξαφανίζονται με την πλαστική μείωσης του μεγέθους του στήθους. Αυτό είναι το συμπέρασμα έρευνας που έγινε από το τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής της ‘Mayo Clinic’ και δημοσιεύεται στο περιοδικό της κλινικής.

Στην έρευνα έγινε ανασκόπηση 29 μελετών, στις οποίες συμμετείχαν πάνω από 4.000, που υπεβλήθηκαν τελικά σε πλαστική επέμβαση μείωσης στήθους.

Οι ερευνητές αναφέρουν, ότι οι γυναίκες που είναι μικροκαμωμένες και έχουν δυσανάλογα μεγάλο στήθος, παρουσιάζουν πόνους στη ράχη, στον τράχηλο και στους ώμους, έχουν αυξημένη συχνότητα εμφάνισης πονοκεφάλων και διαταραχές στην αισθητικότητα των χεριών.

Ακόμη, σε πολλές περιπτώσεις οι κινήσεις γίνονται δυσχερείς και το μέγεθος του στήθους αποτρέπει πολλές από αυτές τις γυναίκες να γυμναστούν, γεγονός που έχει μακροχρόνιες επιπτώσεις στην υγεία τους.

Σύμφωνα με τους κύριους ερευνητές, Δρ. John Woods και Δρ. Robert Goldwyn, ‘η πλειοψηφία των επεμβάσεων αυτού του είδους δεν γίνεται για κοσμητικούς λόγους, αλλά για αντικειμενικούς λόγους υγείας και βελτίωσης της ποιότητας ζωής’.

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση