Το φλερτ στο γραφείο κάνει καλό στην υγεία

Το φλερτ στο γραφείο κάνει καλό στην υγείαTo φλερτ στο χώρο εργασίας δίνει αυτοπεποίθηση στις γυναίκες και τις κάνει χαρούμενες, ενώ ταυτόχρονα κάνει καλό και στην υγεία τους, σύμφωνα με το 59% των γυναικών που ρωτήθηκαν σε έρευνα του περιοδικού “New Idea” στην Αυστραλία. Το 54% των γυναικών δήλωσε επίσης ότι νιώθει πολύ άνετα να φλερτάρει με άνδρες στο χώρο εργασίας και δεν δημιουργείται κάποιο πρόβλημα που αφορά την δουλειά. Από την ίδια έρευνα συμπεραίνεται πως από το χώρο εργασίας ξεκινούν οι περισσότερες σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων. Επίσης το 12% των γυναικών δηλώνει ότι έχει κάνει έρωτα με το διευθυντή της επιχείρησης ή της υπηρεσίας όπου εργάζεται, το 17% όταν κάνει σχέσεις με άνδρα από το χώρο εργασίας προτιμά κάποιον που έχει ανώτερη θέση, το 24% κάποιον που έχει την ίδια βαθμίδα με τη γυναίκα και μόνο το 6% πηγαίνει με κάποιον άνδρα που έχει κατώτερη θέση.

Δεδομένου ότι άνδρες και γυναίκες περνάνε περισσότερες ώρες στο χώρο εργασίας από ότι στο σπίτι τους, δεν είναι τυχαίο το αποτέλεσμα της έρευνας, σύμφωνα με το οποίο το 43% των γυναικών ομολογεί πως, σε κάποια φάση, έχει κάνει έρωτα με κάποιο συνάδελφο. Τέλος το 90% των ερωτηθέντων απήντησε πως η σύναψη ερωτικών σχέσεων στο χώρο εργασίας δεν πρέπει να τιμωρείται με απόλυση.

Μια άλλη έρευνα, που έγινε στη Μελβούρνη από την Diet Coke (Coca Cola) κατέληξε στο συμπέρασμα πως πολλές γυναίκες που εργάζονται δεν έχουν χρόνο για έρωτα, ορισμένες κάνουν έρωτα μέσω του διαδικτύου, ως εναλλακτική λύση και ένα 15% δήλωσε ότι λόγω της έλλειψης χρόνου για κοινωνικές σχέσεις επιλέγει τη λύση της σύναψης δεσμού με κάποιον άνδρα συνάδελφο.

Φαίνεται πως οι έρευνες αυτού του τύπου είναι της μόδας στην Αυστραλία, αφού και το ανδρικό περιοδικό Β έκανε τη δική του και κατέληξε στο συμπέρασμα πως τα δύο τρίτα των ανδρών που εργάζονται έχουν σεξουαλικές φαντασιώσεις για γυναίκες συναδέλφους τους και το 25% κάνει τις φαντασιώσεις αυτές καθημερινά.

Το 23% των ανδρών δηλώνει, επίσης, πως αν του δοθεί η δυνατότητα θα κάνει έρωτα με τη γυναίκα συνεταίρων! Για την έρευνα αυτή ερωτήθηκαν συνολικά 2000 άνδρες σε όλη την Αυστραλία, ηλικίας 18 έως 35 ετών. Μερικά από τα πορίσματα που προέκυψαν είναι τα εξής:

– Το 75% των ανδρών δήλωσε ότι είχε, τουλάχιστον, μια ερωτική περιπέτεια χωρίς συνέχεια.

– Το 11% δήλωσε ότι δεν χρησιμοποιεί προφυλακτικό, έστω και αν πάει για πρώτη φορά με γυναίκα που δεν γνωρίζει.

– Το 33% ομολόγησε ότι έκανε έρωτα με παντρεμένη γυναίκα και το 17% παραδέχθηκε ότι έκανε έρωτα με πόρνη.

– Η πλειοψηφία των ανδρών, ακόμα και αυτών που έχουν μόνιμο δεσμό, δηλώνει ότι “είναι αποδεκτό” ένας άνδρας να κάνει έρωτα με πόρνη ή να του κάνει στοματικό έρωτα μια άλλη γυναίκα.

Τέλος, έρευνα που δημοσιεύει η εφημερίδα “The Sunday Age” αποφαίνεται ότι το 70% των γυναικών ομολογούν πως, σε κάποια φάση της ζωής τους, έκαναν έρωτα με κάποιον άνδρα χωρίς να το θελούν και μόνο επειδή πιέστηκαν ή φοβήθηκαν και αργότερα το μετάνιωσαν.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση