Η κ. Σπυράκη σε διάσκεψη για Περιβάλλον και Ιατρική στη Νέα Υόρκη

Η υφυπουργός Υγείας κ. Χριστίνα Σπυράκη θα μιλήσει την Τετάρτη 25/4 σε διάσκεψη για τις περιβαλλοντικές και ιατρικές επιστήμες, που οργανώνουν από κοινού η Ελλάδα και η Ουκρανία στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών το τριήμερο 25-27 Απριλίου. Το IPS Daily Journal, το δελτίο που κυκλοφορεί κάθε μέρα το Internal Press Service του ΟΗΕ, αναφέρει ότι η Ελλάδα και η Ουκρανία είναι οι χορηγοί της συνόδου, σε συνεργασία με το World Information Transfer (Wit) και το Children of Chermobyl Relief Fund.

Η διάσκεψη, που εδώ και μια δεκαετία πραγματοποιείται κάθε χρόνο και είναι αφιερωμένη στα παιδιά του Τσέρνομπιλ, συμπίπτει φέτος με την 15η επέτειο της τραγωδίας του Τσέρνομπιλ.

Στη διάσκεψη θα πάρει φέτος μέρος η γερουσιαστής Χίλαρι Κλίντον, η οποία θα προσφωνήσει τη σύνοδο στις 26/4 ενω μεταξύ των ομιλητών συγκαταλέγονται ηγετικές προσωπικότητες από ολόκληρο τον κόσμο στους τομείς του περιβάλλοντος, της ιατρικής, της παιδιατρικής, της ωκεανογραφίας και των οικονομικών, καθώς και διασημότητες του Χόλιγουντ.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση