παραγαγγλίωμα | υφολικη κολεκτομη-υποτροπες | πολυποδας | Κλασμα εξωθη | απονευρωση δοντιου κοστος

Οι επιχειρηματίες της Σιγκαπούρης στερούνται ύπνουΕξαντλημένοι από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και την έλλειψη ύπνου τα διευθυντικά στελέχη στη Σιγκαπούρη, κοιμούνται στο γραφείο, κατά την διάρκεια ενός διοικητικού συμβουλίου, ενώ οδηγούν ή ακόμα και όταν κάνουν έρωτα.

Οι περισσότεροι από τους άνδρες, που πήραν μέρος στην έρευνα, η οποία πραγματοποιήθηκε από το ινστιτούτο AC Nielsen, δεν κοιμούνται περισσότερο από έξι ώρες το βράδυ, είναι ηλικίας 30 ως 39 ετών και κατέχουν υπεύθυνες θέσεις.

Εγγραφή!
Για να λαμβάνετε κάθε μέρα όλα τα άρθρα του Care στο email σας, γραφτείτε στο NewsLetter του Care. Διαγραφή ανά πάσα στιγμή με ένα click.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2017 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.