Η Ιντεραμέρικαν καλύπτει τους καρδιοπαθείς

Ενα νέο ασφαλιστικό προϊόν με την ονομασία “Special Care” (Ειδική Φροντίδα) που απευθύνεται σε όσους έχουν παρουσιάσει στεφανιαία νόσο, η οποία έχει εκδηλωθεί κλινικά ή με οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου ή με ασταθή στηθάγχη ή έχει αντιμετωπισθεί χειρουργικά με τη μέθοδο του “μπάϊ-πας” ή της αγγειοπλαστικής, ανακοίνωσε η Ιντεραμέρικαν.

Είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα, όπως επισημαίνει η εταιρία σε ανακοίνωση της, που μία ασφαλιστική προσεγγίζει αποτελεσματικά ανθρώπους με βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό και προσφέρει σε αυτούς τη δυνατότητα πρόσβασης στην ιδιωτική ασφάλιση.

Ο ασφαλισμένος καλύπτεται με ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών καλύψεων ζωής, ατυχημάτων, ανικανότητας, ασθενειών και υγείας, ενώ προσφέρονται εξειδικευμένες υπηρεσίες για την διαχείριση της υγείας του. Οι υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνουν από απλές ιατρικές επισκέψεις και πράξεις μέχρι τα πολύπλοκα και δύσκολα περιστατικά.

Ιδιαίτερη σημασία, σύμφωνα με την εταιρία, έχει δοθεί στις υπηρεσίες συστηματικής πρόληψης της υγείας, με δύο προληπτικούς ελέγχους κάθε χρόνο, βασισμένους στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και στις ανάγκες των ανθρώπων που πάσχουν από στεφανιαία νόσο.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση