Υπηρεσία Προγραμματισμού Ιατρικής Επίσκεψης στο ΙΚΑ Πατησίων

Το ΙΚΑ ξεκίνησε τη λειτουργία της Υπηρεσίας Προγραμματισμού Ιατρικής Επίσκεψης στο ΙΚΑ Πατησίων (τηλέφωνο 184), στο πλαίσιο της επέκτασης της εφαρμογής του Συστήματος Διαχείρισης Ζήτησης Ιατρικών Υπηρεσιών.

Η λειτουργία του συστήματος θα συμβάλλει αποτελεσματικά στη γρήγορη εξυπηρέτηση των δικαιούχων περίθαλψης της Μονάδος που ανέρχονται σε 120.000, στην αποσυμφόρηση και στη δημιουργία ευπρεπούς εικόνας σε αυτή.

Μέσω του συστήματος οι ασφαλισμένοι έχουν τη δυνατότητα να κλείνουν ραντεβού με το γιατρό της επιλογής τους, την ημέρα και την ώρα που οι ίδιοι επιθυμούν, καθώς η νέα Μονάδα στελεχώνεται με εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο παρέχει τηλεφωνική υποστήριξη και αναλαμβάνει τον προγραμματισμό και την ικανοποίηση των αιτημάτων για ραντεβού των ασφαλισμένων.

Το σύστημα λειτουργεί σε 11 Μονάδες Υγείας στην Αθήνα και σε 5 στη Θεσσαλονίκη και μέχρι σήμερα μέσω του Συστήματος Διαχείρισης Ζήτησης Ιατρικών Υπηρεσιών έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 1.000.000 ραντεβού σε τέσσερις μονάδες του Λεκανοπεδίου.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση