Συναυλία για παιδιά με καρκίνο

Μήνυμα ελπίδας στα πάσχοντα παιδιά και τις οικογένειές τους έστειλαν η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο “ΕΛΠΙΔΑ” και του “Ιδρύματος για το Παιδί και την Οικογένεια” κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και η γνωστή τραγουδίστρια κ. Δ. Βανδή.

Η κ. Βαρδινογιάννη τόνισε οτι ο Σύλλογος “ΕΛΠΙΔΑ”, μετά τη δημιουργία της Μονάδας Mεταμόσχευσης Μυελού των Οστών στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία” και την ίδρυση του Ξενώνα, όπου φιλοξενούνται τα παιδιά και οι οικογένειές τους μέχρι την αποθεραπεία τους, είναι σήμερα έτοιμος να προχωρήσει στο τρίτο σημαντικό βήμα της πορείας του: τη δημιουργία του Πρώτου Παιδιατρικού Ογκολογικού Νοσοκομείου στην Αθήνα.

Η εθελοντική προσφορά συνεργασίας και συμπαράστασης της Δέσποινας Βανδή στο έργο του Συλλόγου, έρχεται στην πιο κατάλληλη στιγμή, είπε η κα Βαρδινογιάννη. Και πρόσθεσε ότι τα έσοδα απο την συναυλία της καλλιτέχνιδας, που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαρτίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, θα διατεθούν για την υποστήριξη του νέου μεγαλόπνοου στόχου του Συλλόγου,το οποίο βρίσκεται στην τελική φάση για την έναρξή του.

Τα εισιτήρια για τη συναυλία διατίθενται στα γραφεία του Συλλόγου “ΕΛΠΙΔΑ” (Μικράς Ασίας 46, Γουδί), στα δισκοπωλεία Virgin Megastore και μέσω INTERNET στο www. virginmega.gr.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση