Για εσωτερική ηρεμία και απόλαυση

Το τσάι αποτελεί το πιο δημοφιλές αφέψημα και καταναλώνεται ευρέως σε όλες τις χώρες του κόσμου. Πιθανόν να μη γνωρίζετε ότι εκτός από το μαύρο τσάι, που είναι γνωστό για τις τονωτικές του ιδιότητες, υπάρχει και το πράσινο τσάι που παράγεται στην Κίνα και είναι ιδιαίτερα γνωστό για τις χαλαρωτικές του ιδιότητες.

Η LIPTON, πρωτοπόρος στο τσάι, παρουσίασε χθές, σε μια ιδιαίτερα ‘χαλαρωτική’ εκδήλωση, ένα νέο της προϊόν από πράσινο τσάι, το οποίο ονομάζεται ‘Tchae’. Το Tchae μπορείτε να το απολαύσετε σε δύο ξεχωριστές γεύσεις, Mint και Orient, για ευχάριστες αποδράσεις.

Η LIPTON σας προσκαλεί να ξεφύγετε από το άγχος της καθημερινότητας και να απολαύστε την απόλυτη ηρεμία σε ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι. Το νέο της προϊόν προτείνει ένα πιο ήρεμο τρόπο ζωής, με περισσότερες στιγμές χαλάρωσης.

Το πράσινο τσάι έχει λεπτή γεύση και θεωρείται ιδιαίτερα ελαφρύ. Το άρωμά του φτιάχνει τη διάθεση και προκαλεί μια γενικότερη ευεξία στον οργανισμό. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι πολλά γνωστά αρώματα έχουν σα βάση τους το πράσινο τσάι.

Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες, το τσάι αναπληρώνει τα αντιοξειδωτικά που ξοδεύει ο οργανισμός, όταν είναι σε κατάσταση υπερβολικού άγχους. Ετσι σας απελευθερώνει από την ένταση, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την αυτοσυγκέντρωση και την ενεργητικότητά σας.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση