Διημερίδα για τα όπλα με απεμπλουτισμένο ουράνιο

Στις συνέπειες από τη χρήση των όπλων με απεμπλουτισμένο ουράνιο και στους κινδύνους που εγκυμονεί για τους λαούς της Ευρώπης καθώς και όλου του κόσμου, αλλά και στην ανάγκη των πολιτών να ενημερωθούν για το θέμα και να αντιδράσουν αναφέρθηκε ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Στρατής Κόρακας, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Θεσσαλονίκη.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο κ. Κόρακας, παρουσίασε το πρόγραμμα της διημερίδας που πραγματοποιείται στην πόλη, με θέμα: «Βαλκάνια, περιβάλλον, απεμπλουτισμένο ουράνιο και Ευρωπαϊκή Ένωση».

Η διημερίδα διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ενωτική Αριστερά/Βόρεια Πράσινη Αριστερά και μεταξύ των εισηγητών είναι καθηγητές ελληνικών και ξένων πανεπιστημίων.

Κατά την παρουσίαση της διημερίδας ο κ. Κόρακας απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων χαρακτήρισε αναξιόπιστες τις δηλώσεις εκπροσώπων του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με τη μη επικινδυνότητα των όπλων με απεμπλουτισμένο ουράνιο, τονίζοντας ότι είναι πολύ επικίνδυνα.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση