Επικίνδυνα αφροδισιακά σε Sex shop

Aφροδισιακά, που περιέχουν ουσίες επικίνδυνες για την υγεία, όπως επίσης και βιντεοκασέτες σκληρού παιδικού πορνό πουλούσαν ο Ιωάννης Αποστόλου, 53 ετών και ο Παρασκευάς Αγγελάκος, 58 ετών, στην οδό Καποδιστρίου 44 στην Αθήνα. Οι δύο άνδρες, που διατηρούσαν κατάστημα σεξουαλικών αντικειμένων με την επωνυμία “ΕΡΟΤΙΚΑ”, συνελήφθησαν απο την αστυνομία.

Από την αστυνομία κατασχέθηκαν αφροδισιακά διεγερτικά 9 ειδών και σταγόνες και δισκία, μεταξύ των οποίων και το διεγερτικό “ΣΠΑΝΙΣ ΦΛΙΣ”, για τη διάθεση του οποίου διενεργείται από την αστυνομία προκαταρκτική εξέταση, ύστερα από δημοσιεύματα του Τύπου, ότι διαφημιστικά έντυπα, αναφερόμενα σε αυτή την ουσία, διανέμονται σε μαθητές σχολείων της Αττικής.

Το διεγερτικό “ΣΠΑΝΙΣ ΦΛΙΣ” σύμφωνα με τον ΕΟΦ, περιέχει κανθαριδίνη, μία ουσία επικίνδυνη, τοξική και απαγορεύσιμη. Υπενθυμίζεται ότι ο Οργανισμός Φαρμάκων είχε εκδόσει προ ημερών ανακοίνωση με την οποία προειδοποιούσε τους καταναλωτές σχετικά με τα διάφορα αφροδισιακά, που πωλούνται στα Sex Shops.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση