Το σεξ είναι απόλαυση και για τους Αμερικάνους

Η μεγάλη πλειοψηφία των ανδρών και των γυναικών στην Αμερική απολαμβάνει πραγματικά το σεξ, ανακοινώθηκε από το Πανεπιστήμιο του Σικάγο, στο πλαίσιο πανεπιστημιακής μελέτης που χρηματοδοτήθηκε απο τη φαρμακευτική εταιρεία που παράγει το σκεύασμα “Βιάγκρα”.

Οι ερευνητές που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν οτι ξεπεράστηκαν οι αρχικές προσδοκίες που είχαν, καθώς αρχικά εκτιμούσαν οτι οι Αμερικανίδες κι οι Αμερικανοί απολαμβάνουν με πιο συγκρατημένο τρόπο τη σαρκική απόλαυση.

‘Πραγματικά, δοκιμάσαμε έκπληξη’ δήλωσε απο την πλευρά του ο κοινωνιολόγος του Πανεπιστημίου αυτού, Εντουαρντ Λάουμαν, σχολιάζοντας το τμήμα της έρευνας που ανέφερε οτι ένας μόνον ερωτώμενος ανάμεσα σε 3.159 απάνησε οτι δεν ενδιαφέρεται για τη σεξουαλική ζωή.

Πρόσθεσε δε ότι το 72% των ανδρών και το 63% των γυναικών, που ρωτήθηκαν, απήντησαν οτι ‘πραγματικά απολαμβάνουν το σεξ’ και μάλιστα ‘περισσότερο απο κάθε άλλη δραστηριότητά τους’.

‘Για μένα, από αυτό συνάγεται ότι εάν κάποιος δεν ενδιαφέρεται για τη σεξουαλική ζωή, είναι άρρωστος, ηττημένος από την αδράνεια’ ενώ απο μιάν άλλη σκοπιά ‘αυτό εξηγεί και τούς πολλαπλούς ερωτικούς συνειρμούς και μηνύματα στη διαφήμιση και στον κινηματογράφο’, δήλωσε ο κοινωνιολόγος.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση