Μήνυση στον Αγιο Βασίλη!

Μια γαλλίδα γιαγιά υπέβαλε μήνυση στον Αγιο Βασίλη γιατί αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με τις δύο ορφανές εγγονές της, επειδή οι δύο μικρές δεν συνοδεύονταν από τους γονείς τους! Σε επιστολή της προς τον εισαγγελέα της πόλης Τουρ στην κεντρική Γαλλία, η γηραιά κυρία γράφει ότι ‘έχει μεγάλο παράπονο από τον Αγιο Βασίλη και από τον φωτογράφο που τον συνόδευε’. Στην επιστολή, που εστάλη και σε όλες τις τοπικές εφημερίδες, η γιαγιά εξηγεί πως το περιστατικό συνέβη την Κυριακή στο πολυσύχναστο κέντρο της πόλης και καταγγέλει τον Αγιο Βασίλη ο οποίος τηρώντας αυστηρά τους νόμους ήθελε οπωσδήποτε και τους γονείς των δύο κοριτσιών (ηλικίας 6 και 4 ετών) για να δεχτεί να φωτογραφηθεί.

Σύμφωνα με την επιστολή, όταν η γιαγιά του είπε πως οι γονείς των εγγονιών της έχασαν τη ζωή τους πριν από δύο χρόνια σε αυτοκινητιστικό διστύχημα, ο Αγιος Βασίλης ζήτησε… πιστοποιητικό θανάτου για να δεχτεί τη φωτογράφιση με τις δύο μικρές που στο μεταξύ έκλεγαν γοερά. Και η γιαγιά καταλήγοντας στην επιστολή της επισημαίνει ότι ‘τα ορφανά παιδάκια έτσι κι αλλιώς νοιώθουν άσχημα και διαφορετικά από τα άλλα παιδιά ειδικά αυτές τις γιορτινές ημέρες. Γιατί λοιπόν πρέπει να τα τιμωρούμε ακόμα περισσότερο;’

Και μπορεί μεν η υπόθεση να καταλήξει στα δικαστήρια και η γιαγιά να βρεί το δίκιο της, οι εγγονές της όμως έμειναν με το παράπονο ότι ακόμα και ο Αγιος Βασίλης πότε-πότε κάνει διακρίσεις!

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση