κουρκουμας θερμιδες | χαμηλη πιεση απο γυμναστικη | αναπνευστικη φυσικοθεραπεια ασκησεις

41 νεκροί, και ακόμη δεν γύρισαν!!!Η Παναγία δεν έκανε το θαύμα της, για μια ακόμη χρονιά, στους ελληνικούς δρόμους. Μέχρι στιγμής σαράντα ένα άτομα έχασαν τη ζωή τους και άλλα 448 τραυματίστηκαν, σε 348 τροχαία ατυχήματα που σημειώθηκαν από το μεσημέρι της Παρασκευής έως και σήμερα το πρωί σε όλη τη χώρα.

Αν και τέθηκε σε ετοιμότητα από χθες το μεσημέρι η Τροχαία, προκειμένου να διευκολύνει την ομαλή επάνοδο των εκδρομέων του 15αύγουστου, αναμένεται η επιστροφή να μεγαλώσει τον κατάλογο των θυμάτων. Αυξημένη ήταν και η κίνηση στα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας, λόγω της επιστροφής των πιστών απο την Τήνο και την Πάρο.

Εγγραφή!
Για να λαμβάνετε κάθε μέρα όλα τα άρθρα του Care στο email σας, γραφτείτε στο NewsLetter του Care. Διαγραφή ανά πάσα στιγμή με ένα click.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2017 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.