παχυνση του τοιχωματος του στομαχου | τι είναι οζωδης πολυαρτηρίτιδα | μηνισκος συμπτωματα

Εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη ο γνωστός πρωταγωνιστής Κ. ΡηγόπουλοςΒαρύ αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη ο γνωστός πρωταγωνιστής του θεάτρου και του κινηματογράφου Κώστας Ρηγόπουλος. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική μονάδα του Θριασίου.

Οι γιατροί του Νοσοκομείου ανακοίνωσαν οτι θεωρούν την κατάστασή του βαριά και πως τα πρώτα εικοσιτετράωρα είναι κρίσιμα. Οι δικοί του άνθρωποι και οι ευχές όλων μας τον συνοδεύουν στη μάχη που δίνει για τη ζωή.

Εγγραφή!
Για να λαμβάνετε κάθε μέρα όλα τα άρθρα του Care στο email σας, γραφτείτε στο NewsLetter του Care. Διαγραφή ανά πάσα στιγμή με ένα click.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2017 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.