Ενταση στα χρώματα του καλοκαιριού!

Ενταση στα χρώματα του καλοκαιριού!Η θερμοκρασία ανεβαίνει όλο και περισσότερο καθώς προχωράμε προς την καρδιά της εποχής και ο υδράργυρος κινδυνεύει να σπάσει στις πασαρέλες της μόδας όπου οι σχεδιαστές παρουσίασαν καυτές,καλοκαιρινές συλλογές γεμάτες λάμψη,μαγεία και γοητεία! Οι περισσότερες δημιουργίες εμπνέονται από τον λαμπερό ήλιο και τα χρώματα του μακιγιάζ δε μπορεί παρά να είναι γεμάτα φως και αποχρώσεις απόλυτα ταιριασμένες με το μαυρισμένο δέρμα.

Η φετινή συλλογή χρωμάτων για το καλοκαίρι του 2000 περικλείει τη λάμψη του καλοκαιριού σε χρώματα ζεστά και ταυτόχρονα δροσερά και παρουσιάζεται μια ιδιαίτερη προτίμηση στις αποχρώσεις οι οποίες στο τελείωμά τους αφήνουν μια μεταλλική λάμψη. Κυριαρχούν και πάλι οι αποχρώσεις του καφέ και του χαλκού,ειδικά εκείνες που είναι εμπλουτισμένες με τόνους σε χρυσό,ασήμι,μπρούτζο και μπλε.

Τα φετινά χρώματα συνδυάζουν τόσο το θερμό του καλοκαιριού που το εκφράζουν οι γήινες και μπρούτζινες αποχρώσεις όσο και το δροσερό της θάλασσας μέσα από τις αποχρώσεις του μπλε. Ο μεταλλικός τόνος στο τελείωμα προσδίδει την απαραίτητη λάμψη στο φετινό καλοκαιρινό λουκ. Δεν μένουν πίσω όμως και τα έντονα πολύ φωτεινά χρώματα,το φούξια,το βαθύ ροζ καθώς συνδυάζονται με τα χρώματα που φοριούνται φέτος το καλοκαίρι και στα ρούχα και παπούτσια!

Μια ολοκληρωμένη πρόταση μακιγιάζ για όλες τις γυναίκες που θέλουν να εντυπωσιάσουν με τα χρώματα του καλοκαιριού έχει πολύ απλή εφαρμογή :
· Απλώνετε στο πρόσωπο,τους ώμους,την πλάτη και το ντεκολτέ λίγη ποσότητα από προϊόν που δίνει μπρούτζινο ζεστό χρώμα και που μπορείτε να βρείτε σε διάφορες εταιρίες καλλυντικών οι οποίες ειδικά για τους καλοκαιρινούς μήνες κυκλοφορούν στην αγορά τέτοια προϊόντα. Με αυτόν τον τρόπο θα χαρίσετε στο δέρμα σας μια ζεστή απόχρωση και ντελικάτη λάμψη.
· Επιλέγετε για την περιοχή των ματιών μια φωτεινή σκιά χρώματος της επιλογής σας με μεταλλική λάμψη και την απλώνετε σε όλη την επιφάνεια των βλεφάρων. Αν θέλετε μπορείτε να κάνετε συνδυασμό με μια πιο σκούρας απόχρωσης σκιάς για αποτέλεσμα με περισσότερη ένταση,τοποθετώντας την πρώτη μέχρι τη μέση περίπου του βλεφάρου και από εκεί και πέρα τη δεύτερη σκιά. Τέλος,εφαρμόζετε ανάλογη μάσκαρα κατά προτίμηση μάυρου χρώματος.
· Φωτίζετε τα χείλη σας επιλέγοντας κραγιόν με μεταλλική απόχρωση το οποίο μπορείτε να βρείτε στις γνωστές εταιρίες που κυκλοφορούν τέτοιες αποχρώσεις ειδικά για την περίοδο του καλοκαιριού.
· Τέλος εφαρμόστε ρουζ σε τόνους ροδακινί ή βαθύ ροζέ,που χαρίζουν έξτρα λάμψη σε μαυρισμένο δέρμα.

Το παραπάνω μακιγιάζ είναι πολύ απλό στην εφαρμογή του και μπορεί να γίνει από οποιαδήποτε γυναίκα χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερες γνώσεις. Μην διστάσετε λοιπόν να το εφαρμόσετε ή τουλάχιστον να προσπαθήσετε μια και θα σας χαρίζει ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα,δέρμα ζεστό και ελκυστικό και όλη τη λάμψη που χρειάζεστε για να κάνετε αισθητή την παρουσία σας σε όποιο χώρο και αν κινείστε. Το μακιγιάζ αυτό γίνεται ιδιαίτερα εντυπωσιακό κατά τις απογευματινές – βραδινές ώρες γιατί προσφέρει έξτρα λάμψη τόσο στο φυσικό χρώμα του δέρματος που έχει μαυρίσει αλλά και ένα πολύ λαμπερό βλέμμα που μαγνητίζει.
Τολμήστε λοιπόν και εσείς να αγγίξετε το χρώμα και λάμψτε φέτος το καλοκαίρι!

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση