06 ΙΟΥΝ 2000
Ιδιωτική αστυνομία στο Γ.Ν. Λάρισας
Οι "Security" αναλαμβάνουν δράση στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας φυλώντας μέρα νύχτα το νοσοκομείο αλλά και φροντίζοντας την πιστή τήρηση του ωραρίου των επισκεπτών σ΄αυτό.
Δεν ξέρουμε αν η αφορμή για την πρόσληψη ιδιωτικών αστυνομικών σε ένα κρατικό νοσοκομείο ήταν το οξύθυμο του χαρακτήρα των επισκεπτών αλλά μας εντυπωσιάζει που ενώ οι αστυνομικοί της ΕΛΑΣ επαρκούν για την τήρηση της τάξης στα γήπεδα, προσφέροντας δωρεάν υπηρεσίες σε Ανώνυμες Εταιρείες, δεν φθάνουν για την φύλαξη ενός δημόσιου νοσοκομείου το οποίο στέλνει τα λεφτά των φορολογουμένων στην ιδιωτική πρωτοβουλία.
/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.