Τρόπος ζωής

Vata

Οι Vata ιδιοσυγκρασίες δεν μπορούν να έχουν ένα σταθερό τρόπο ζωής. Δεν έχουν συγκεκριμένες συνήθειες στη ζωή τους, ούτε μπορούν να ασχοληθούν συνέχεια με κάποιο hobby. Γρήγορα κουράζονται με κάτι και το αλλάζουν με κάτι καινούργιο που τους τραβάει την προσοχή, έως ότου κάτι άλλο τους αποσπάσει και πάλι.

Δεν μπορούν να ελέγχουν τα οικονομικά τους, κερδίζουν εύκολα χρήματα, τα οποία όμως και πάλι εύκολα θα τα ξοδέψουν. Συνήθως αγοράζουν πράγματα που δεν τα πολυχρειάζονται και θεωρούν ότι το “χρήμα πρέπει να ανακυκλώνεται και να κυκλοφορεί”.

Στις καλοκαιρινές τους διακοπές είναι τα άτομα που θα πάνε μία εβδομάδα σε κάποιο νησί, μία άλλη σε ένα δεύτερο νησί, και μία τρίτη σε κάποια άλλη παραλία. Δεν αντέχουν να μείνουν για ένα μήνα σε κάποιο μέρος για διακοπές και εξάπαντως θέλουν παραλία με ήλιο και ζέστη για να νιώθουν καλά.

Pitta

Τα πύρινα άτομα είναι καλά οργανωμένα στη ζωή τους, τα πάντα εξελίσσονται βάσει κάποιου καλά προγραμματισμένου σχεδίου. Θα έχουν συγκεκριμένες συνήθειες και hobbies, που θα τα αλλάζουν όμως εάν πλέον δεν τους είναι χρήσιμα.

Τα χρήματα τα ξοδεύουν με μέτρο και μετά από πολύ υπολογισμό. Τους αρέσει όμως η πολυτέλεια και στις (καλά προγραμματισμένες) διακοπές τους, θα ζητήσουν κάποιο καλό ξενοδοχείο με κλιματισμό γιατι δεν αντέχουν τη ζέστη του καλοκαιριού, ή – ακόμη καλύτερα – θα πάνε διακοπές σε κάποιο δροσερό βουνό.

Kapha

Τα υδάτινα άτομα έχουν πολλές συνήθειες στις οποίες κολλάνε για χρόνια. Είναι τα χαρακτηριστικά άτομα τα οποία επί τριάντα χρόνια πηγαίνουν στο ίδιο καφενείο και κάθονται στην ίδια καρέκλα παραγγέλνοντας πάντα τον ίδιο καφέ, χωρίς τίποτα από όλα αυτά να τους ενοχλεί.

Έχουν τάση να μαζεύουν χρήματα “για τις δύσκολες ημέρες” και ξοδεύουν μόνο για ότι χρειάζεται πραγματικά. Εύκολα μπορεί να ζούν μία μίζερη ζωή, χωρίς αυτό να τους ενοχλεί, και χαίρονται όταν βλεπουν τον τραπεζικό τους λογαριασμό να ανεβαίνει.

Διακοπές το καλοκάιρι θα πάνε στο ίδιο – παραθαλάσσιο αλλά όχι πολύ υγρό μέρος – που πηγαίνουν τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, με την ίδια ακριβώς παρέα και θα περάσουν πολύ καλά, κάνοντας ακριβώς τα ίδια πράγματα όπως και τις άλλες χρονιές. Στο ξενοδοχείο θα προσπαθήσουν να έχουν το ίδιο, εί δυνατόν, δωμάτιο, το οποίο έχουν συνηθίσει και δύσκολα το αλλάζουν.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση